MPman MID 7C 4 GB

MPMAN MID 7C internettablet 4 GB 37%
Deze tablet is niet op voorraad
MID 7C 4 GB: Android 2.3, 404 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De MPman
MID 7C 4 GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De MPman MID 7C 4 GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MPman MID 7C 4 GB:

Ook voor beste MPman MID 7C 4 GB tablet informatie kun je hier terecht! De MID 7C 4 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de MPman MID 7C 4 GB kunt overzien.

De MPman MID 7C 4 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 404 gram. Deze MPman wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 800 MHz Single-Core processor.

De MID 7C 4 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 18 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MPman MID 7C 4 GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MID 7C 4 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MPman MID 7C 4 GB . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De MPman MID 7C 4 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de MPman MID 7C 4 GB
Heb je een vraag over de MPman MID 7C 4 GB dan kun je deze hier stellen