MPman MID77C tablet - 8 GB

MPMAN MID77C tablet - 8 GB 31%
Deze tablet is niet op voorraad
MID77C tablet - 8 GB: Android 4.0, 611 gram, 0.3 megapixel camera, Cortex A8, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De MPman
MID77C tablet - 8 GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De MPman MID77C tablet - 8 GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MPman MID77C tablet - 8 GB:

Ook voor beste MPman MID77C tablet - 8 GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de MPman MID77C tablet - 8 GB kunt overzien.

De MPman MID77C tablet - 8 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 611 gram. Deze MPman wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De MID77C tablet - 8 GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 18 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MPman MID77C tablet - 8 GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MID77C tablet - 8 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MPman MID77C tablet - 8 GB heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De MPman MID77C tablet - 8 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de MPman MID77C tablet - 8 GB
Heb je een vraag over de MPman MID77C tablet - 8 GB dan kun je deze hier stellen