MPman MPDC110 webtablet 8 GB

MPMAN MPDC110 webtablet 8 GB + Stylus Virtuoso Touch 53%
Deze tablet is niet op voorraad
MPDC110 webtablet 8 GB: Android 4.1, 630 gram, 2 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De MPman
MPDC110 webtablet 8 GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
MPMAN MPDC110 webtablet 8 GB + Stylus Virtuoso Touch
De MPman MPDC110 webtablet 8 GB scoort 3 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
3
Snelheid
3
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
3
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de MPman MPDC110 webtablet 8 GB:

Ook voor beste MPman MPDC110 webtablet 8 GB tablet informatie kun je hier terecht! De MPDC110 webtablet 8 GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de MPman MPDC110 webtablet 8 GB kunt overzien.

De MPman MPDC110 webtablet 8 GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 630 gram. Deze MPman wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor.

De MPDC110 webtablet 8 GB beschikt over een 2 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De MPman MPDC110 webtablet 8 GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de MPDC110 webtablet 8 GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De MPman MPDC110 webtablet 8 GB heeft 1024 MB RAM werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De MPman MPDC110 webtablet 8 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de MPman MPDC110 webtablet 8 GB
Heb je een vraag over de MPman MPDC110 webtablet 8 GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel