Newman Newpad T3

Newman T3 49%
Deze tablet is niet op voorraad
Newpad T3: Android 4.0, 323 gram, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Newman
Newpad T3 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Newman Newpad T3 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Newman Newpad T3:

Ook voor beste Newman Newpad T3 tablet informatie kun je hier terecht! De Newpad T3 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Newman Newpad T3 kunt overzien.

De Newman Newpad T3 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 323 gram. Deze Newman wordt aangedreven door een RK2918-ARM CortexA8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De Newpad T3 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Newman Newpad T3 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Newpad T3 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Newman Newpad T3 Uitbreidbaar geheugen: Micro SD kaart tot 16 Gb. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Newpad T3 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Newman Newpad T3 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 170 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Newman Newpad T3
Heb je een vraag over de Newman Newpad T3 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel