Nokia N800 Internet Tablet

Nokia 276316 45%
Deze tablet is niet op voorraad
N800 Internet Tablet: Maemo 4.0, 206 gram, 1.3 megapixel camera, WiFi, 4.13 inch, HD scherm

De Nokia
N800 Internet Tablet is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Nokia N800 Internet Tablet heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Nokia N800 Internet Tablet:

Ook voor beste Nokia N800 Internet Tablet tablet informatie kun je hier terecht! De N800 Internet Tablet is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Nokia N800 Internet Tablet kunt overzien.

De Nokia N800 Internet Tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 206 gram. Deze Nokia wordt aangedreven door een TI OMAP 2420 chip met een 400 MHz Single-Core processor.

De N800 Internet Tablet beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 60 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Internet Tablet OS 2008 (Maemo 4)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Nokia N800 Internet Tablet ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de N800 Internet Tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Nokia N800 Internet Tablet heeft 128 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 4,13 inch touchscreen. De Nokia N800 Internet Tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 225 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Maemo 4.0 is een heel oud besturingssysteem voor tablets van Nokia. Niet te vergelijken met de huidige besturingssystemen

Meer specificaties van de Nokia N800 Internet Tablet
Heb je een vraag over de Nokia N800 Internet Tablet dan kun je deze hier stellen