Odys COSMO

COSMO 41%
Deze tablet is niet op voorraad
COSMO: Android 2.3, 635 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 10.1 inch, LDPI scherm

De Odys
COSMO is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Odys COSMO heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Odys COSMO:

Ook voor beste Odys COSMO tablet informatie kun je hier terecht! De COSMO is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Odys COSMO kunt overzien.

De Odys COSMO is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 635 gram. Deze Odys wordt aangedreven door een ARM Cortex A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De COSMO beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Odys COSMO ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de COSMO kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Odys COSMO heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Odys COSMO kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 117 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Odys COSMO
Heb je een vraag over de Odys COSMO dan kun je deze hier stellen