Odys LOOX

LOOX 40%
Deze tablet is niet op voorraad
LOOX: Android 2.3, 335 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Odys
LOOX is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Odys LOOX heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Odys LOOX:

Ook voor beste Odys LOOX tablet informatie kun je hier terecht! De LOOX is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Odys LOOX kunt overzien.

De Odys LOOX is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 335 gram. Deze Odys wordt aangedreven door een ARM Cortex A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De LOOX beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 72 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Odys LOOX ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de LOOX kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Odys LOOX heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Odys LOOX kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Odys LOOX
Heb je een vraag over de Odys LOOX dan kun je deze hier stellen