Odys Prime Plus 3G 16GB

Prime plus 3G 60%
Deze tablet is niet op voorraad
Prime Plus 3G 16GB: Android 4.2, 510 gram, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 2GB RAM, WiFi, 9.4 inch, MDPI scherm

De Odys
Prime Plus 3G 16GB is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Odys Prime Plus 3G 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Odys Prime Plus 3G 16GB:

Ook voor beste Odys Prime Plus 3G 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De Prime Plus 3G 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Odys Prime Plus 3G 16GB kunt overzien.

De Odys Prime Plus 3G 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 510 gram. Deze Odys wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor.

De Prime Plus 3G 16GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Odys Prime Plus 3G 16GB ondersteunt 800, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Odys Prime Plus 3G 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,4 inch touchscreen. De Odys Prime Plus 3G 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels. Met 153 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Odys Prime Plus 3G 16GB
Heb je een vraag over de Odys Prime Plus 3G 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel