Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G

Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G 48%
Deze tablet is niet op voorraad
Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G: Android 4.0, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 952 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 1GB RAM, 4770 mAh, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Panasonic
Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Meer robuste toestellen bekijken?
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G:

Ook voor beste Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G kunt overzien.

De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 952 gram. Deze Panasonic wordt aangedreven door een Marvell ARMADA PXA2128 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4770 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 128 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

  Meer specificaties van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G
  Heb je een vraag over de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel