Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G

Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G 53%
Deze tablet is niet op voorraad
Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G: Android 4.0, IP65, Stofdicht en bestand tegen waterstralen, Robuust, 952 gram, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/LTE(4G), WiFi, GPS, 10.1 inch, MDPI scherm

De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.

Meer robuste toestellen bekijken?
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G:

Ook voor de leukste Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Panasonic tablets waaronder de Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 952 gram. De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G wordt aangedreven door een Marvell ARMADA PXA2128 chip met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 266,7 x 213,4 x 17 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Dual-core processor
 • GPS
 • UMTS/3G, HSDPA, LTE/4G voor snel internet
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G ondersteunt 800, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 10 uur continu video afspelen.

  Besturingssysteem

  Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 128 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

  Meer specificaties van de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G
  Heb je een vraag over de Panasonic Toughpad FZ-A1 Wifi + 3G dan kun je deze hier stellen