Point of View Mobii 1015

Point Of View Mobii 1015 Black 54%
Deze tablet is niet op voorraad
Mobii 1015: Android 4.1, 540 gram, 2 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 10 inch, LDPI scherm

De Point of View
Mobii 1015 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Point of View Mobii 1015 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Point of View Mobii 1015:

Ook voor beste Point of View Mobii 1015 tablet informatie kun je hier terecht! De Mobii 1015 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Point of View Mobii 1015 kunt overzien.

De Point of View Mobii 1015 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 540 gram. Deze Point of View wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Mobii 1015 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een accu van 5500 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Point of View Mobii 1015 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Mobii 1015 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Point of View Mobii 1015 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Mobii 1015 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10 inch touchscreen. De Point of View Mobii 1015 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 118 pixels per inch is het Low density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Point of View Mobii 1015
Heb je een vraag over de Point of View Mobii 1015 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel