Point of View Mobii Protab 2.4 XXL

Mobil 10 protab 2.4 xxl 49%
Deze tablet is niet op voorraad
Mobii Protab 2.4 XXL: Android 4.0, 450 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 10.1 inch, LDPI scherm

De Point of View
Mobii Protab 2.4 XXL is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Point of View Mobii Protab 2.4 XXL heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Point of View Mobii Protab 2.4 XXL:

Ook voor beste Point of View Mobii Protab 2.4 XXL tablet informatie kun je hier terecht! De Mobii Protab 2.4 XXL is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Point of View Mobii Protab 2.4 XXL kunt overzien.

De Point of View Mobii Protab 2.4 XXL is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 450 gram. Deze Point of View wordt aangedreven door een ARM Cortex A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De Mobii Protab 2.4 XXL beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Point of View Mobii Protab 2.4 XXL ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Mobii Protab 2.4 XXL kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Point of View Mobii Protab 2.4 XXL heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Point of View Mobii Protab 2.4 XXL kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 117 pixels per inch is het Low density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Point of View Mobii Protab 2.4 XXL
Heb je een vraag over de Point of View Mobii Protab 2.4 XXL dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel