Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G

Point Of View ProTab 3 XXL 10.1'' 8GB 44%
Deze tablet is niet op voorraad
Mobii ProTab 3 XXL 3G: Android 4.1, 700 gram, 2 megapixel camera, ARM Cortex A9, dual-core, HSDPA/4G, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Point of View
Mobii ProTab 3 XXL 3G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G:

Ook voor beste Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G kunt overzien.

De Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 700 gram. Deze Point of View wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De Mobii ProTab 3 XXL 3G beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een accu van 7200 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G
Heb je een vraag over de Point of View Mobii ProTab 3 XXL 3G dan kun je deze hier stellen