Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G

Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G 57%
Deze tablet is niet op voorraad
Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G: Android 4.1, 450 gram, 5 megapixel camera, dual-core, HSDPA, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Prestigio
Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G:

Ook voor beste Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G tablet informatie kun je hier terecht! De Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G kunt overzien.

De Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 450 gram. Deze Prestigio wordt aangedreven door een MediaTek MTK8377 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor.

De Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 120 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • GPS
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een accu van 5300 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G is geen probleem.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

  Besturingssysteem

  Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

  Meer specificaties van de Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G
  Heb je een vraag over de Prestigio Multipad 2 Ultra Duo 8.0 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel