Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G

Prestigio MULTIPAD VISCONTE 32GB WIFI + 3G WINDOWS 8.1 58%
Deze tablet is niet op voorraad
MULTIPAD Visconte 32GB 3G: Windows 8.1, 580 gram, dual-core, HSDPA, 2GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Prestigio
MULTIPAD Visconte 32GB 3G is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G:

Ook voor beste Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G tablet informatie kun je hier terecht! De MULTIPAD Visconte 32GB 3G is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G kunt overzien.

De Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 580 gram. Deze Prestigio wordt aangedreven door een Intel Celeron N2805 chip met een 1,46 GHz Dual-Core processor.

De MULTIPAD Visconte 32GB 3G beschikt over een 1 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • Dual-core processor
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8.1
 • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
 • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MULTIPAD Visconte 32GB 3G is geen probleem.

  Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het Medium density scherm matig.

  Besturingssysteem

  Windows 8.1 Professional is het nieuwste mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows 8.1 Professional is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
  Windows 8.1

  Meer specificaties van de Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G
  Heb je een vraag over de Prestigio MULTIPAD Visconte 32GB 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel