Samsung ATIV Q Windows 8

Samsung ATIV Q Black 47%
Deze tablet is niet op voorraad
ATIV Q Windows 8: Android 4.2 en Windows 8, 1290 gram, 1.3 megapixel camera, dual-core, 4GB RAM, WiFi, 13.3 inch, XHD scherm

De Samsung
ATIV Q Windows 8 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung ATIV Q Windows 8 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung ATIV Q Windows 8:

Ook voor beste Samsung ATIV Q Windows 8 tablet informatie kun je hier terecht! De ATIV Q Windows 8 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung ATIV Q Windows 8 kunt overzien.

De Samsung ATIV Q Windows 8 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 1290 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Intel Core i5-4200U chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De ATIV Q Windows 8 beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,3 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows 8 en Android 4.2 (Jelly Bean)
  • Erg veel werkgeheugen (4GB)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung ATIV Q Windows 8 ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung ATIV Q Windows 8 heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Samsung wel even vooruit. Met een opslag van 128 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13,3 inch touchscreen. De Samsung ATIV Q Windows 8 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 3200 x 1800 pixels. Met 276 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Deze tablet heeft 2 besturingssystemen. Zowel Android 4.2 (Jelly Bean) als Windows 8.

Meer specificaties van de Samsung ATIV Q Windows 8
Heb je een vraag over de Samsung ATIV Q Windows 8 dan kun je deze hier stellen