Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB

Samsung ATIV SMART PC Pro 3G + QWERTY Dock Intel® Core™ i5, 4GB RAM, 64 GB SSD, Windows 55%
Deze tablet is niet op voorraad
ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB: Windows 8, 884 gram, 5 megapixel camera, Intel Core i5-3317UM 3MB (L3 Cache), dual-core 64-bit, HSDPA/4G, 4GB RAM, WiFi, 11.6 inch, MHD scherm

De Samsung
ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB:

Ook voor beste Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB kunt overzien.

De Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 884 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Intel Core i5-3317UM 3MB (L3 Cache) 64-bit chip met een 1,7 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 144 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Een mooie hoeveelheid RAM (4GB)
  • Met een accu van 5400 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 SSD GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 11,6 inch touchscreen. De Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Met 190 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows 8 is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8

Meer specificaties van de Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB
Heb je een vraag over de Samsung ATIV SMART PC Pro i5 3G + Dock 64GB dan kun je deze hier stellen