Samsung ATIV Tab 3

ATIV Tab 3 Azerty 66%
Deze tablet is niet op voorraad
ATIV Tab 3: Windows 8, 550 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 2GB RAM, WiFi, 13.3 inch, LDPI scherm

De Samsung
ATIV Tab 3 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
ATIV Tab 3 Azerty
De Samsung ATIV Tab 3 scoort 3.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
3.6
Snelheid
3
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
3
Design
4
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung ATIV Tab 3:

Ook voor beste Samsung ATIV Tab 3 tablet informatie kun je hier terecht! De ATIV Tab 3 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung ATIV Tab 3 kunt overzien.

De Samsung ATIV Tab 3 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 550 gram.

De ATIV Tab 3 beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 8
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, smsen of whatsappen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung ATIV Tab 3 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de ATIV Tab 3 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung ATIV Tab 3 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 13,3 inch touchscreen. De Samsung ATIV Tab 3 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 118 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Windows 8 is het voorlaatste platform van Microsoft. De kern van Windows 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows 8.1 een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows 8

Meer specificaties van de Samsung ATIV Tab 3
Heb je een vraag over de Samsung ATIV Tab 3 dan kun je deze hier stellen