Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB

Samsung Galaxy Book 10.6 Wi-Fi SM-W620 64GB W10 78%
Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB: Windows 10, 650 gram, 5 megapixel camera, dual-core 64-bit, 4GB RAM, WiFi, 10.6 inch, MHD scherm

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB bekijkt

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Samsung tablets waaronder de Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB kunt overzien.

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 650 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Intel Core m3 7th Gen m3-7Y30 64-bit chip met een 3,1 GHz Dual-Core processor.

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB beschikt over een 5 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • 64-bit Dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Pro
  • Erg veel werkgeheugen (4 GB)
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB) Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB is geen probleem.

Met een opslag van 64GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,6 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1980 pixels. Met 208 pixels per inch is het Medium High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
Windows 10

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel