Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB

Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB 85%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Book 12 LTE 128GB: Windows 10, 745 gram, 13 megapixel camera, dual-core 64-bit, HSDPA, 4GB RAM, WiFi, 12 inch, HiDPI scherm

De Galaxy Book 12 LTE 128GB
is een tablet bovenin de middenklasse. Een verschil met de topklasse kan zijn bluetooth of GPS ondersteuning.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets en zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB:

Ook voor beste Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Book 12 LTE 128GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB kunt overzien.

De Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 745 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Intel Core 7th Gen i5-7200U 64-bit chip met een 3,1 GHz Dual-Core processor.

De Galaxy Book 12 LTE 128GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • 64-bit Dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Pro
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Erg veel werkgeheugen (4 GB)
  • Met een accu van 5200 mAh kun je meer dan een dag met je telefoon doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en, wel eventueel videobellen via Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Galaxy Book 12 LTE 128GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB) Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Book 12 LTE 128GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Samsung wel even vooruit. Met een opslag van 128GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar leuke filmpjes.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 12 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1440 x 2160 pixels. Met 216 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste mobiele platform van Microsoft wat eind 2015 zal uitkomen. Met Windows 10 moet ht nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 Mobile is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8. We verwachten meer nieuws in de komende maanden
Windows 10

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Book 12 LTE 128GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel