Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200

Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 54%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Camera 2 EK-GC200: Android 4.2, 283 gram, 16.3 megapixel camera, quad-core, HSDPA, 2GB RAM, WiFi, 4.77 inch, XHDPI scherm

De Samsung
Galaxy Camera 2 EK-GC200 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft als uitzondering deze Samsung camera op de site gezet. De Galaxy Camera 2 EK-GC200 is een camera waarbij je eventueel ook een data-abonnement kunt afsluiten.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 kunt overzien.

De Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 283 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4 Quad 4412 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Camera 2 EK-GC200 beschikt over een 16,3 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 16,3 megapixel camera
  • Quad-core processor
  • GPS
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Je kan er niet mee bellen!
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Camera 2 EK-GC200 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 4,77 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 308 pixels per inch is het eXtra High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Camera 2 EK-GC200 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel