Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE

Samsung Galaxy Note 8.0 4G 16GB LTE 4G + Wi-Fi, 16GB, Brown 56%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE: Android 4.2, 330 gram, 5 megapixel camera, quad-core, HSDPA/4G, VoLTE, WiFi, 8 inch, MHD scherm

De Samsung
Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE:

Ook voor beste Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE kunt overzien.

De Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 330 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Samsung Exynos 4 Quad 4412 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor

De Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 1,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • GPS
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)
  • Met een 4600 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE . Uitbreidbaar geheugen: Nee, geen SD slot. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 2 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 188 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 8.0 GT-N5120 4G 16GB LTE dan kun je deze hier stellen