Samsung Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905

Samsung GALAXY NOTE PRO 12.2 LTE WIT 68%
Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905: Android 4.4, 753 gram, 8 megapixel camera, Snapdragon 800 MSM8974A, octa-core, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 32 GB interne opslag, 3GB RAM, WiFi, 12.2 inch, XHD scherm

De Samsung
Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905 is een tablet uit de onderkant van de middenklasse. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
Samsung GALAXY NOTE PRO 12.2 LTE WIT
De Samsung Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905 scoort 5 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Galaxy pro

Totaal
5
Snelheid
5
Gebruiksgemak
5
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
5
Design
5
beoordeeld door Nicole | | Samsung Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905
Ik heb 3 iPads. De IPAD 1 64GB WIFI/3G. IPAD 2 16 GB WIFI en de IPAD AIR 16 GB WIFI. En nog de IPhone 4 en 5.
Wilde een keer wat anders.
Deze tablet van Samsung is me zeer goed bevallen.
De kleuren spatten van je beeldscherm af. In eerste instantie dacht ik wat issie groot, maar als je er wat langer mee bezig bent, valt de afmeting heel erg mee en lijkt de IPad eerder een mini en de mini een grote smartfone.
Ik hoorde veel negatieve verhalen over Android op tablets. Dat valt reuze mee, ik ben IOS gewend, maar na een dag went ook android. Wat ik heel prettig vind aan dit apparaat is dat je er een micro SD kaart erin kunt doen, dat is echt superhandig. Daarnaast functioneert het ook met een WIFI router heel goed. Heb er een van HUAWEI en dat gaat klakkeloos.
De Apps op de IPad zijn volgens mij iets vloeiender, maar ik gebruik eigenlijk heel weinig apps.
Games speel ik niet ik gebruik hem voornamelijk voor internet en fotos en films kijken.

Een aanrader

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de Galaxy NotePro 12.2 LTE 32GB SM-P905 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met het apparaat, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het apparaat of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord of via het contact formulier. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design