Samsung Galaxy Player 4.2

Samsung Galaxy Player 4.2 42%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Player 4.2: Android 2.3, 113 gram, 2 megapixel camera, WiFi, 4.2 inch, HD scherm

De Samsung
Galaxy Player 4.2 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Player 4.2 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Player 4.2:

Ook voor beste Samsung Galaxy Player 4.2 tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Player 4.2 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Player 4.2 kunt overzien.

De Samsung Galaxy Player 4.2 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 113 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een S5P-C111 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Galaxy Player 4.2 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 60 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3.5 (Gingerbread)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Player 4.2 ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Galaxy Player 4.2 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Player 4.2 heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 4,2 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Player 4.2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 222 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Player 4.2
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Player 4.2 dan kun je deze hier stellen