Samsung Galaxy S WiFi 5.0

Samsung Galaxy S WiFi 5.0 DAB+ 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy S WiFi 5.0: Android 2.2, 182 gram, 3.2 megapixel camera, S5P-C111, WiFi, 5.0 inch, MHD scherm

De Samsung
Galaxy S WiFi 5.0 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy S WiFi 5.0 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S WiFi 5.0:

Ook voor beste Samsung Galaxy S WiFi 5.0 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S WiFi 5.0 kunt overzien.

De Samsung Galaxy S WiFi 5.0 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 182 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een S5P-C111 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De Galaxy S WiFi 5.0 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S WiFi 5.0 ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Galaxy S WiFi 5.0 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S WiFi 5.0 heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 5,0 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S WiFi 5.0 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 186 pixels per inch is het Medium High density scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het weinig moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S WiFi 5.0
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S WiFi 5.0 dan kun je deze hier stellen