Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi

Galaxy Tab 3 7.0 Lite Wifi Black 49%
Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi: Android 4.2, 310 gram, 1.9 megapixel camera, Marvell PXA986, dual-core, 8 GB interne opslag, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Samsung
Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi:

Ook voor beste Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi kunt overzien.

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 310 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Marvell PXA986 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,9 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • GPS
  • Met een 3600 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi ondersteunt Nee, alleen WiFi frequenties Met de Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) en 8 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite SM-T110 WiFi dan kun je deze hier stellen