Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280

Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 5.1 Black 62%
Galaxy Tab A 7.0 SM-T280: Android 5, 283 gram, 5 megapixels, quad-core, WiFi, BT, GPS, 7 inch, superscherp TVDPI scherm

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd.
Geef aan waarom je de Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 bekijkt
Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 5.1 Black
De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 scoort 4.2 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.
Totaal
4
Snelheid
4
Gebruiksgemak
4
Mogelijkheden
5
Schermkwaliteit
4
Design
4
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Samsung tablets waaronder de Galaxy Tab A 7.0 SM-T280.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 kunt overzien.

Maak kennis met de adembenemende nieuwe Galaxy Tab A – een opvallend toestel met verfijnde eenvoud.

Optimale beleving

Met de Galaxy Tab A breng jij surfen op het web en lezen via je tablet naar een hoger niveau! De Galaxy Tab A levert krachtige prestaties dankzij de Quad Core processor, 1,5 GB opslaggeheugen en een vereenvoudigde gebruikersinterface – helemaal afgestemd op de nieuwe schermratio.

Naadloze aansluiting

Je geniet van naadloze toegang tot een scala van multimedia zoals films, muziek, eBooks en razendsnel internet.Met naadloze aansluiting verbind je Galaxy Tab A met een Samsung Smart TV om foto’s, video’s en meer te beleven. Gebruik een Samsung account of Bluetooth om toestellen te koppelen en bekijk content van je tablet op je TV – en andersom.

Plezier voor de kleintjes

Kids Mode op de Galaxy Tab A biedt diverse kindvriendelijke apps om te helpen bij de opvoeding, maar ook om de kleinsten te vermaken. Een aantal apps zijn gewijd aan het ontwikkelen van interesses en talenten van een kind. Maak je niet druk meer over hoelang kinderen met de tablet bezig zijn. Met de instelbare tijdslimiet functie reguleer je gemakkelijk het gebruik.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 283 gram. De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 187 x 108,8 x 8,7 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Android 5 (Lollipop)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 8 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 heeft deze geheugen specificaties: 1536 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1200 x 800 pixels. Met 206 pixels per inch is het TVDPI (Medium High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab A 7.0 SM-T280 dan kun je deze hier stellen