Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi

Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi 60%
Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi: Android 5, 334 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 4G (tot 150 Mbit/s), WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi bekijkt

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Samsung tablets waaronder de Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi kunt overzien.

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 334 gram. De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 APQ8016 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • GPS
  • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 4200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi is geen probleem.
Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 768 x 1024 pixels. Met 160 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Besturingssysteem

Android 5 (Lollipop) de eerste versie van Android met Material design, wat weer iets afwijkt van de 4e versie.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab A 8.0 T350 WiFi dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel