Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 512GB 96%
Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB: Android 12, 597 gram, 13 megapixel camera, Snapdragon 8 Gen 1, octa-core 64-bit, HSDPA/4G (tot 3 Gbit/s), 512 GB interne opslag, 12GB RAM, WiFi, 14.6 inch, HD scherm

De Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB is een tablet uit de topklasse en de mogelijkheden van deze sensationele Samsung
Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB zijn onbegrensd.
Kan jij ook niet wachten tot je jouw nieuwe Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB bekijkt

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB:

Ook voor de leukste Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Samsung tablets waaronder de Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB.

We hebben alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB kunt overzien.

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 597 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 64-bit chip met een 2,995 Ghz Single-Core + 2,496 Ghz Tri-Core + 1,78 Ghz Quad-Core core verdeling. Door meerdere kernen te gebruiken, kan het apparaat energiezuinig zijn en opschalen voor snelheid.

Deze combinatie geeft dus een maximale kracht van een octa-core processor waarbij het werkgeheugen 12288 MB bedraagt.

De Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB beschikt over een 13 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfie camera van 12,19 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 13 megapixel camera
 • Snelle 64-bit octa-core processor
 • GPS
 • Een van de nieuwste besturingssystemen: Android 12
 • HSDPA, 4G+ ondersteuning voor supersnel internet
 • Mega veel werkgeheugen (12GB)
 • Met een 11200 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
 • WiFi

Minpunten

 • Mocht je dit toestel importeren kan het langer duren voor deze in huis is
 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB heeft 12288 MB werkgeheugen (12 GB) en 512 GB interne opslag Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan kun je met de Samsung wel even vooruit. Met een opslag van 512 GB hebben de meeste gebruikers vaak geen opslag problemen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 14,6 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1848 x 2960 pixels. Met 239 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 12 is de nieuwste Android versie. De grote wijzigingen ten opzichte van de vorige versie zijn

 • Verbeterde privacy
 • Eenvoudig schermvideo opnemen en delen
 • Voorspellende tools: Smart Reply, app suggesties en slimme mappen
 • Telefoon bedienen met je stem
 • Bediening van verbonden apparaten zoals slimme lampen
 • Android auto-mode

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Tab S8 Ultra Wi-Fi 12GB 512GB dan kun je deze hier stellen