Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB

Sony Xperia Tablet Z - 16GB 70%
Xperia Tablet Z LTE 16GB: Android 4.1, 495 gram, 8 megapixel camera, Snapdragon S4 Pro APQ8064, quad-core, HSUPA/4G (tot 100 Mbit/s), 16 GB interne opslag, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, HD scherm

De Sony
Xperia Tablet Z LTE 16GB is een tablet die we nog niet hebben geclassificeerd. Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Xperia Tablet Z LTE 16GB bekijkt

De Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB:

Ook voor de leukste Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB tablet aanbiedingen kun je hier terecht!
Tabletfacts heeft een uitgebreide verzameling van Sony tablets waaronder de Xperia Tablet Z LTE 16GB.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB kunt overzien.

De Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 495 gram. Deze Sony wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 chip met een 1,7 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De Xperia Tablet Z LTE 16GB beschikt over een 8 megapixel camera. De selfie camera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera
  • quad-core processor
  • GPS
  • HSUPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een accu van 6000 mAh kun je meer dan een dag met je toestel doen
  • WiFi

Minpunten

  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) en 16 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Met 218 pixels per inch is het High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB
Heb je een vraag over de Sony Xperia Tablet Z LTE 16GB dan kun je deze hier stellen