Terra PAD 1050

PAD 1050 42%
Deze tablet is niet op voorraad
PAD 1050: Windows 7 Professional, 850 gram, 1.3 megapixel camera, Intel Atom N455, WiFi, 10.1 inch, LDPI scherm

De Terra
PAD 1050 is een Windows 7 tablet, net als op de pc. Deze tablets zijn doorgaans een stuk zwaarder dan Android of Apple tablets en gaan minder lang mee op een batterij. Wel zijn ze overcompleet en kun je net als op de pc thuis ermee werken, met uiteraard ook touch screen bediening. Voor meer gebruiksgemak kun je kijken bij de Windows RT tablets.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Terra PAD 1050 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Terra PAD 1050:

Ook voor beste Terra PAD 1050 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Terra PAD 1050 kunt overzien.

De Terra PAD 1050 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 850 gram. Deze Terra wordt aangedreven door een Intel Atom N455 chip met een 1,6 GHz Single-Core processor.

De PAD 1050 beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,3 megapixel camera
  • GPS
  • Met een 3200 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Terra PAD 1050 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de PAD 1050 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Terra PAD 1050 . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 32 SSD GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Terra PAD 1050 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 117 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Deze tablet bevat een volledige Windows 7 Professional installatie.

Meer specificaties van de Terra PAD 1050
Heb je een vraag over de Terra PAD 1050 dan kun je deze hier stellen