Tomtec/Xiron 8 inch Excellent

8 inch Tablet Excellent met Android 4.0 47%
Deze tablet is niet op voorraad
8 inch Excellent: Android 4.0, 472 gram, 2 megapixel camera, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Tomtec/Xiron
8 inch Excellent is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
8 inch Tablet Excellent met Android 4.0
De Tomtec/Xiron 8 inch Excellent scoort 1.6 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
1.6
Snelheid
2
Gebruiksgemak
2
Mogelijkheden
2
Schermkwaliteit
1
Design
1
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Tomtec/Xiron 8 inch Excellent:

Ook voor beste Tomtec/Xiron 8 inch Excellent tablet informatie kun je hier terecht! De 8 inch Excellent is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Tomtec/Xiron 8 inch Excellent kunt overzien.

De Tomtec/Xiron 8 inch Excellent is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 472 gram. Deze Tomtec/Xiron wordt aangedreven door een Cortex A8 chip met een 1,2 GHz Single-Core processor.

De 8 inch Excellent beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Tomtec/Xiron 8 inch Excellent ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 8 inch Excellent kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Tomtec/Xiron 8 inch Excellent heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Tomtec/Xiron 8 inch Excellent kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 600 pixels. Met 125 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Tomtec/Xiron 8 inch Excellent
Heb je een vraag over de Tomtec/Xiron 8 inch Excellent dan kun je deze hier stellen