Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core

9.7 inch Dual Core Android 4.1 Jelly Bean tablet 48%
Deze tablet is niet op voorraad
9.7 inch Dual Core: Android 4.1, 600 gram, 2 megapixel camera, AML8726-MX Cortex A9, , dual-core, 1GB RAM, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Tomtec/Xiron
9.7 inch Dual Core is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core:

Ook voor beste Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core kunt overzien.

De Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 600 gram. Deze Tomtec/Xiron wordt aangedreven door een AML8726-MX Cortex A9, chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De 9.7 inch Dual Core beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de 9.7 inch Dual Core kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core
Heb je een vraag over de Tomtec/Xiron 9.7 inch Dual Core dan kun je deze hier stellen