Tomtec/Xiron Basic 7 inch

Android 7 34%
Deze tablet is niet op voorraad
Basic 7 inch: Android 2.2, 472 gram, 0.3 megapixel camera, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Tomtec/Xiron
Basic 7 inch is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Tomtec/Xiron Basic 7 inch heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Tomtec/Xiron Basic 7 inch:

Ook voor beste Tomtec/Xiron Basic 7 inch tablet informatie kun je hier terecht! De Basic 7 inch is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Tomtec/Xiron Basic 7 inch kunt overzien.

De Tomtec/Xiron Basic 7 inch is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 472 gram.

De Basic 7 inch beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 590 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Tomtec/Xiron Basic 7 inch ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Basic 7 inch kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Tomtec/Xiron Basic 7 inch heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Tomtec/Xiron Basic 7 inch kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.

Meer specificaties van de Tomtec/Xiron Basic 7 inch
Heb je een vraag over de Tomtec/Xiron Basic 7 inch dan kun je deze hier stellen