TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB

TREKSTOR SurfTab® xintron i Android-tablet 25.7 cm (10.1 inch) 16 GB WiFi Wit 2 GHz Dual Core 53%
SurfTab Xintron i 10.1 16GB: Android 4.2, 615 gram, 0.3 megapixel camera, ARM Cortex-A9, dual-core, 16 GB interne opslag, 1GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De TrekStor
SurfTab Xintron i 10.1 16GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Geef aan waarom je de SurfTab Xintron i 10.1 16GB bekijkt

De TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB:

Ook voor beste TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB kunt overzien.

De TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 615 gram. Deze TrekStor wordt aangedreven door een ARM Cortex-A9 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De SurfTab Xintron i 10.1 16GB beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de SurfTab Xintron i 10.1 16GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB) en 16 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB
Heb je een vraag over de TrekStor SurfTab Xintron i 10.1 16GB dan kun je deze hier stellen