TrekStor Volks-Tablet 16GB

Trekstor Volks-Tablet 49%
Deze tablet is niet op voorraad
Volks-Tablet 16GB: Android 4.2, 636 gram, quad-core, WiFi, BT, 10.1 inch, MDPI scherm

De TrekStor Volks-Tablet 16GB is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De TrekStor Volks-Tablet 16GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij deze tablet? Deel dan je mening over deze tablet en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de TrekStor Volks-Tablet 16GB:

Ook voor beste TrekStor Volks-Tablet 16GB tablet informatie kun je hier terecht! De Volks-Tablet 16GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de TrekStor Volks-Tablet 16GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De TrekStor Volks-Tablet 16GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 636 gram. De TrekStor Volks-Tablet 16GB wordt aangedreven door een ARM Cortex chip met deze core verdeling 1,6 GHz Quad-Core.

De Volks-Tablet 16GB beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 262 x 173 x 10,6 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De TrekStor Volks-Tablet 16GB ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Volks-Tablet 16GB kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De TrekStor Volks-Tablet 16GB heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Volks-Tablet 16GB is geen probleem.

Multimedia

De Volks-Tablet 16GB is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe TrekStor Volks-Tablet 16GB beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De TrekStor Volks-Tablet 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1366 x 768 pixels. Met 155 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de TrekStor Volks-Tablet 16GB
Heb je een vraag over de TrekStor Volks-Tablet 16GB dan kun je deze hier stellen