Viewpia TB-210

tb210 10 45%
Deze tablet is niet op voorraad
TB-210: Android 4.1, 680 gram, dual-core, WiFi, 9.7 inch, MDPI scherm

De Viewpia TB-210 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
tb210 10
De Viewpia TB-210 scoort 2.4 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen.
Totaal
1.8
Snelheid
2
Gebruiksgemak
3
Mogelijkheden
3
Schermkwaliteit
2
Design
3
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Viewpia TB-210:

Ook voor beste Viewpia TB-210 tablet informatie kun je hier terecht! De TB-210 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Viewpia TB-210 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Viewpia TB-210 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 680 gram. De Viewpia TB-210 wordt aangedreven door een Cortex A9 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De TB-210 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 243 x 190 x 12 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Skype
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Viewpia TB-210 ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de TB-210 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 7 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Viewpia TB-210 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Multimedia

De TB-210 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Viewpia TB-210 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9,7 inch touchscreen. De Viewpia TB-210 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 132 pixels per inch is het MDPI (Medium density) scherm matig.

Meer specificaties van de Viewpia TB-210
Heb je een vraag over de Viewpia TB-210 dan kun je deze hier stellen