Vonino Onyx XS

Vonino Onyx XS 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Onyx XS: Android 4.4, 320 gram, dual-core, HSDPA, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Vonino
Onyx XS is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Vonino Onyx XS heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Vonino Onyx XS:

Ook voor beste Vonino Onyx XS tablet informatie kun je hier terecht! De Onyx XS is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vonino Onyx XS kunt overzien.

De Vonino Onyx XS is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 320 gram. Deze Vonino wordt aangedreven door een MediaTek 8312 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De Onyx XS beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vonino Onyx XS ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Vonino Onyx XS heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Onyx XS is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Vonino Onyx XS kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Vonino Onyx XS
Heb je een vraag over de Vonino Onyx XS dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel