Vonino Onyx Z

Vonino Onyx Z 48%
Deze tablet is niet op voorraad
Onyx Z: Android 4.2, 320 gram, 0.3 megapixel camera, dual-core, HSDPA, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Vonino
Onyx Z is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Vonino Onyx Z heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Vonino Onyx Z:

Ook voor beste Vonino Onyx Z tablet informatie kun je hier terecht! De Onyx Z is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Vonino Onyx Z kunt overzien.

De Vonino Onyx Z is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 320 gram. Deze Vonino wordt aangedreven door een MTK8312 chip met een 1,3 GHz Dual-Core processor.

De Onyx Z beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 0,3 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Vonino Onyx Z ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Vonino Onyx Z heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Onyx Z is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Vonino Onyx Z kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het Medium High density scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Meer specificaties van de Vonino Onyx Z
Heb je een vraag over de Vonino Onyx Z dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel