Whoop Charlie

Whoop Charlie 56%
Deze tablet is niet op voorraad
Charlie: Android 4.2, 307 gram, 5 megapixel camera, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 7.85 inch, MHD scherm

De Whoop
Charlie is een tablet uit de onderkant van de middenklasse.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Whoop Charlie heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Whoop Charlie:

Ook voor beste Whoop Charlie tablet informatie kun je hier terecht! De Charlie is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Whoop Charlie kunt overzien.

De Whoop Charlie is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 307 gram. Deze Whoop wordt aangedreven door een RockChip RK3188 chip met een 1,6 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De Charlie beschikt over een 5 megapixel camera. De selfie camera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 360 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • quad-core processor
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Whoop Charlie ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de Charlie kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Whoop Charlie heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7,85 inch touchscreen. De Whoop Charlie kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 163 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Whoop Charlie
Heb je een vraag over de Whoop Charlie dan kun je deze hier stellen