Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP

Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP 47%
Deze tablet is niet op voorraad
N12 CHAMPIONSHIP: Android 4.0, 360 gram, 1.3 megapixel camera, RK2918, dual-core, WiFi, 7 inch, MDPI scherm

De Window (YuanDao)
N12 CHAMPIONSHIP is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP:

Ook voor beste Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP kunt overzien.

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 360 gram. Deze Window (YuanDao) wordt aangedreven door een RK2918 chip met een 1,2 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 512 MB bedraagt.

De N12 CHAMPIONSHIP beschikt over een 1,3 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 1,3 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 4500 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Mocht je dit toestel importeren kan het langer duren voor deze in huis is
  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de N12 CHAMPIONSHIP kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 133 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP
Heb je een vraag over de Window (YuanDao) N12 CHAMPIONSHIP dan kun je deze hier stellen