Window (YuanDao) N70

Window (YuanDao) N70 49%
Deze tablet is niet op voorraad
N70: Android 4.1, 313 gram, 2 megapixel camera, dual-core, 1GB RAM, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Window (YuanDao)
N70 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Window (YuanDao) N70 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Window (YuanDao) N70:

Ook voor beste Window (YuanDao) N70 tablet informatie kun je hier terecht! De N70 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Window (YuanDao) N70 kunt overzien.

De Window (YuanDao) N70 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 313 gram. Deze Window (YuanDao) wordt aangedreven door een RK3066 chip met een 1,6 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De N70 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • Met een 3700 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Mocht je dit toestel importeren kan het langer duren voor deze in huis is
  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Window (YuanDao) N70 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de N70 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Window (YuanDao) N70 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Window (YuanDao) N70 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Window (YuanDao) N70
Heb je een vraag over de Window (YuanDao) N70 dan kun je deze hier stellen