Xiaomi Mi Pad 4 8 32GB

XiaoMi Authentic Xiaomi Mi Pad 4 8 79%
Mi Pad 4 8 32GB: Android 8.1, 342 gram, 13 megapixel camera, Snapdragon 660 MSM8976 Plus, octa-core 64-bit, 32 GB interne opslag, 3GB RAM, WiFi, 8 inch, XHD scherm

De Mi Pad 4 8 32GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Xiaomi in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Mi Pad 4 8 32GB bekijkt

De Xiaomi Mi Pad 4 8 32GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Xiaomi Mi Pad 4 8 32GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Fasttech Xiaomi Mi Pad 4 8 32GB
Dit toestel kun je importeren uit China.
7-10 dagen
155,76 56,36 Creditcard Paypal Website 212,11 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier