Xoro KidsPAD 902

Xoro KidsPAD 902  22.9 cm (9.0´´) 8 GB () Blue 50%
Deze tablet is niet op voorraad
KidsPAD 902: Android 4.4, 484 gram, 2 megapixel camera, Voor kinderen, quad-core, 1GB RAM, WiFi, 9 inch, MDPI scherm

De Xoro
KidsPAD 902 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Xoro KidsPAD 902 heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro KidsPAD 902:

Ook voor beste Xoro KidsPAD 902 tablet informatie kun je hier terecht! De KidsPAD 902 is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Xoro KidsPAD 902 kunt overzien.

De Xoro KidsPAD 902 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 484 gram. Deze Xoro wordt aangedreven door een ARM Cortex A9 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 1024 MB bedraagt.

De KidsPAD 902 beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 100 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Geschikt voor kinderen
  • quad-core processor
  • Met een 3800 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro KidsPAD 902 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de KidsPAD 902 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro KidsPAD 902 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 9 inch touchscreen. De Xoro KidsPAD 902 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 131 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Xoro KidsPAD 902
Heb je een vraag over de Xoro KidsPAD 902 dan kun je deze hier stellen