Xoro TelePAD 10A3 4G

Xoro TelePAD 10A3 4G 55%
Deze tablet is niet op voorraad
TelePAD 10A3 4G: Android 5.1, 627 gram, 2 megapixel camera, Cortex-A53, quad-core, HSDPA/4G, 16 GB interne opslag, 2GB RAM, WiFi, 10.1 inch, MDPI scherm

De Xoro
TelePAD 10A3 4G is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop! Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Xoro TelePAD 10A3 4G heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Xoro TelePAD 10A3 4G:

Ook voor beste Xoro TelePAD 10A3 4G tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Xoro TelePAD 10A3 4G kunt overzien.

De Xoro TelePAD 10A3 4G is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 627 gram. Deze Xoro wordt aangedreven door een MediaTek Cortex-A53 chip met een 1,3 GHz Quad-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een quad-core processor waarbij het werkgeheugen 2048 MB bedraagt.

De TelePAD 10A3 4G beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • quad-core processor
  • HSDPA, 4G ondersteuning voor supersnel internet
  • Met een 8100 mAh accu kun je meerdere dagen op een acculading doen
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Xoro TelePAD 10A3 4G ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Xoro TelePAD 10A3 4G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB) en 16 GB interne opslag . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 16 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,1 inch touchscreen. De Xoro TelePAD 10A3 4G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 149 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes.

Meer specificaties van de Xoro TelePAD 10A3 4G
Heb je een vraag over de Xoro TelePAD 10A3 4G dan kun je deze hier stellen