Let op! Sweex (moederbedrijf van Yarvik) is failliet. De kans is groot dat er geen garantie of service meer wordt geleverd. Goed opletten dus!

Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet

Yarvik Junior Tablet (TAB08-150) 8 inch, met KIDO’Z Fun & Safe Play kinder software wit 50%
Deze tablet is niet op voorraad
TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet: Android 4.1, 466 gram, 2 megapixel camera, Cortex A9, 1GB RAM, WiFi, 8 inch, MDPI scherm

De Yarvik
TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!

De Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet:

Ook voor beste Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet kunt overzien.

De Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 466 gram. Deze Yarvik wordt aangedreven door een Cortex A9 chip met een 1 GHz Single-Core processor.

De TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet beschikt over een 2 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 8 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 8 inch touchscreen. De Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 768 pixels. Met 160 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet
Heb je een vraag over de Yarvik TAB08-150 KIDO'Z Junior Tablet dan kun je deze hier stellen