Lenco KidzTab 70

KidzTab 70 Blauw 50%
Deze tablet is niet op voorraad
KidzTab 70: Android 4.2, 335 gram, QWERTY, dual-core, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Lenco
KidzTab 70 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
KidzTab 70 Blauw
De Lenco KidzTab 70 scoort 1.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
1.8
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
3
Design
3
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

koop iets anders

Totaal
1.8
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
3
Design
3
beoordeeld door ano | | Lenco KidzTab 70
vreselijk toestel , Maakt heel slecht verbinding met internet (en dan geef je het soms na een half uur op) reeageerd slecht waardoor spelletjes spelen rampzalig wordt, van in het begin problemen met opladen (maakte erg slecht contact waardoor je constant moest rammelen, ander kabeltje gaan halen , even in orde maar al snel terug hetzelfde probleem, terug gegaan naar de winkel en gewoon waardebon gekregen en detip om gewoon een ander toestel te nemen, nu een samsung van 20 euro duurder en geweldig. Beter direct voor de gewone tablet gegaan ipv eerst deze kidsbrol te kopen want de 5-jarige werkt even vlot met het volwassen apparaat en hebben niet elke 5 voet crisismomenten omdat de internetverbinding weer weg is of het toestel niet opgeladen geraakt

Schrijf een review

Wil je anderen helpen met het maken van een beslissing? Schrijf dan op wat jij van de KidzTab 70 vindt.
Beschrijf hier alleen je ervaringen met het apparaat, wat wel goed is en wat niet. Dit is niet de plek om de winkel te beoordelen.
Plaats geen negatief oordeel als je een app niet kunt installeren of als je de instellingen niet goed hebt ingevoerd en het daarom niet werkt. Het helpt anderen niet en lost niets op.

Heb je vragen over het apparaat of besturingssysteem of wil je fouten melden in de specificaties, zet deze dan onder vraag en antwoord of via het contact formulier. Als je hier je vraag stelt wordt deze verwijderd
Snelheid
Gebruiksgemak
Mogelijkheden
Schermkwaliteit
Design