Lenco KidzTab 70

KidzTab 70 Blauw 49%
Deze tablet is niet op voorraad
KidzTab 70: Android 4.2, 335 gram, 2 megapixel camera, QWERTY, dual-core, WiFi, 7 inch, MHD scherm

De Lenco
KidzTab 70 is een tablet aan de onderkant van de markt, de specificaties zijn niet indrukwekkend, maar het toestel is wel erg goedkoop!
Vind je de site de moeite waard? Like ons dan op Facebook!
KidzTab 70 Blauw
De Lenco KidzTab 70 scoort 1.8 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling.
Totaal
1.8
Snelheid
1
Gebruiksgemak
1
Mogelijkheden
1
Schermkwaliteit
3
Design
3
Beoordelingen lezen Wil je ook een beoordeling schrijven?
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Lenco KidzTab 70:

Ook voor beste Lenco KidzTab 70 tablet informatie kun je hier terecht!

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Lenco KidzTab 70 kunt overzien.

De Lenco KidzTab 70 is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 335 gram.

De KidzTab 70 beschikt over een 2 megapixel camera. De selfie camera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Verder beschikt deze tablet over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 2 megapixel camera en tweede megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • Dual-core processor
  • WiFi

Minpunten

  • Geen GPS
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er vaak niet mee bellen, wel eventueel videobellen via Facebook, Hangouts of Skype
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Lenco KidzTab 70 ondersteunt alleen WiFi frequenties Met de KidzTab 70 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Lenco KidzTab 70 heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Sla je veel video's op? Dan is de opslag van 4 GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Lenco KidzTab 70 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1024 x 600 pixels. Met 169 pixels per inch is het scherm matig.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten).

Meer specificaties van de Lenco KidzTab 70
Heb je een vraag over de Lenco KidzTab 70 dan kun je deze hier stellen