Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB

Samsung Galaxy Book 10.6 Wi-Fi SM-W620 64GB W10 78%
Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB: Windows 10, 650 gram, 5 megapixel camera, dual-core 64-bit, 4GB RAM, WiFi, 10.6 inch, MHD scherm

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB
is een tablet uit de middenklasse. Er zijn betere tablets beschikbaar, welke in de aanschaf vaak ook een stuk duurder zijn.
Toch kun je met deze tablet aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunnen houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de losse tablets zoek er een uit die bij je past!

Deze tablet heeft ondersteuning voor internet via het mobiele netwerk. Hiervoor dien je wel een apart abonnement af te sluiten. Let er wel op dat je met de meeste tablets niet kunt bellen en smssen.
Geef aan waarom je de Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB bekijkt

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB heeft nog geen beoordelingen. Heb jij dit apparaat? Deel dan je mening en help andere bezoekers van tabletfacts.nl bij het maken van hun keuze.

Beoordeel nu als eerste deze tablet
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB losse tablet kopen op Tabletfacts.nl

Afbeelding Winkel Losse prijs Verzendkosten Kleur
Computer Universe Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB
Dit toestel komt uit Duitsland, maar wordt wel verstuurd naar Nederland. Het bestelproces is in het Engels.
598,98 5,95 Creditcard Paypal Black 604,93 →
Let op: het is mogelijk dat de door bovenstaande leveranciers aangeboden producten niet geheel identiek zijn aan het product zoals beschreven op Tabletfacts.nl. Let goed op de omschrijvingen van de shops, Tabletfacts.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd getoonde producten en/of prijzen. De voorraad status bij shops wordt automatisch bijgewerkt en kan zodoende afwijken van de huidige situatie. Mocht een prijs niet goed staan is de oorzaak vaak een te vage benaming van het product door de leverancier. Je kunt eventuele klachten hierover doorgeven via het contactformulier